Logo M van Marle Consultancy

VEILIGHEIDSADVISEUR
GEVAARLIJKE STOFFEN

VOOR EEN PERSOONLIJK ADVIES

Klant aan het woord...

 

 

 

 

 

 

 

Waarom een veiligheidsdeskundige inhuren?

Dit is wat klanten over ons zeggen.

Binnen Warehousing & Distribution bij Broekman Logistics staat veiligheid hoog in het vaandel. Vanuit dit oogpunt werken wij dan ook met onze eigen veiligheidsadviseurs en experts (SHEQ managers).

 

Om deze veiligheid op onze locaties te waarborgen, schakelen we ook externe adviseurs en experts in om onze eigen experts onaangekondigd te bezoeken.

De heer van Marle heeft voor Broekman Logistics op de locaties Nijmegen en Europoort diverse controles uitgevoerd. Dit tot volle tevredenheid van Directie en de SHEQ managers zelf, die dit als zeer leerzaam hebben ervaren.

 

www.broekmanlogistics.com

Voor een grote opdracht van UNICEF hadden wij behoefte aan een extern IMDG consultant. Michel heeft in opdracht van ons 2500 dozen met chemicaliën in Engeland en Nederland geïnspecteerd.

 

Dit tot volle tevredenheid van ons en UNICEF. Door zijn hoge kennis van de segregatie voorschriften heeft Michel het aantal containers per afvaart van 8 naar 5 kunnen verminderen waardoor de transportkosten aanzienlijk omlaag gingen.

 

Ronald Simon,

directeur Devotra B.V.

Het ontbreken van de juiste know how op het gebied van vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor
is ruimschoots overbrugd na een RID cursus van Michel van Marle.

 

Zijn goede aanpak voor het definiëren van de tekortkomingen in onze aanwezige kennis en hierbij helder en boeiend lesmateriaal zoeken, alsmede de praktijkgerichte en no-nonsene manier van lesgeven is een prima combinatie gebleken.

 

Onze kennis is nu ruimer aanwezig alsmede de know how om de regelgeving te raadplegen.

 

Marco Hameete

Teamleader Customer Service

Volg ons:

facebook_icon LinkedIn_icon

© M van Marle Consultancy. Alle Rechten Voorbehouden. Privacyverklaring

Realisatie: MaxiGraphx

Olie